MAYA FASHION – ce trebuie să știi despre o rochie de mireasă stil sirenă

16 decembrie 2019

11:37:39

Maya Fashion vine în întâmpinarea viitoarelor mirese cu sfaturi prețioase despre alegerea rochiei de mireasă. Unul dintre cele mai apreciate și căutate modele este modelul sirenă, iar Maya Fashion vă spune tot ce trebuie să știi despre rochia de mireasă stil sirenă.

Rochia de mireasă stil sirenă se potrivește în special femeilor înalte, cu picioare lungi și talie subțire. Dacă însă ești o mireasă mai scundă și rochița sirenă este visul tău, poți să rezolvi problema cu o pereche de pantofi cu tocuri înalte. Rochia pune în evidență formele, astfel că nu este recomandată femeilor cu forme mai generoase.

În ceea ce privește voalul, specialiștii Maya Fashion recomandam fie purtarea voalului lung, stil spaniol, fie a celui scurt.

Trena completează o rochie în stil sirenă. Miresele pot să aleagă pentru o trena scurtă, mai ușor de purtat, dar și pentru trena medie sau lungă.

Dezavantajul acestui tip de rochie este croiul strâns care nu permite o mișcare foarte liberă. Astfel că miresele sunt sfătuite să facă pași mărunți, dar și să exerseze purtarea unei astfel de ținute.

Dacă vă întrebați de unde provine denumirea acestei rochii, va spunem ca aceasta are legătura cu mitul sirenei. Partea de jos este asemănătoare cu coada unei sirene.


16 decembrie 2019

11:37:39