Lansarea oficială a paginii de facebook Blitz VIP

12 mai 2017

13:41:28

Odată cu atingerea pragului de 350 de parteneri în cadrul proiectului Blitz VIP dorim să anunțăm lansarea oficială a paginii de facebook Blitz VIP, un proiect în continuă dezvoltare și consacrat pe piața clujeană de aproximativ 2 ani.

Blitz VIP este un proiect inovativ, unic pe piața de real estate din România, materializat printr-un card cu reduceri consistente de până la 100%, care oferă accesul într-o comunitate exclusivistă formată din branduri cunoscute la nivel local, național sau internațional. Anul acesta, proiectul a fost premiat la Gala Imobiliarelor, ca fiind “Cel mai creativ concept de marketing”.

“Pagina de facebook vine ca o susținere pentru site-ul blitzvip.ro lansat la începutul acestui an și totodată va fi un mijloc prin care vom comunica promoții din partea partenerilor, campaniile pe care le vom desfășura împreună cu aceștia.” menționează Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

“Vrem să răsplătim fidelitatea persoanelor care au fost aproape de noi și care au crezut în proiectul Blitz VIP, motiv pentru care în continuare vom pregăti tot mai multe surprize. Dorim să creăm o comunitate puternică, care să fie conștientă de valoarea și de utilitatea cardului Blitz VIP.” adaugă acesta.

Pagina de facebook va fi un mijloc de comunicare mai rapid, care sperăm să ne aducă mai aproape de membrii comunității, de utilizatorii activi ai cardului. În prezent sunt peste 13.000 posesori de carduri, printre care se numără atât clienții noștri, cât și angajați ai unor companii de IT, multinaționale, bănci, cu care am reușit să legăm colaborări, în spiritul relației de câștig-câștig, care ne definește în toate acțiunile pe care le întreprindem.
O parte din companiile colaboratoare care au ales să ofere “un pachet consistent de beneficii” se găsesc pe http://www.blitzvip.ro/b2b4employees.

“Deoarece dorim să creștem împreună, vă îndemnăm să ne lăsați feedback-uri pe pagina de facebook Blitz VIP și să ne împărtășiți din experiențele avute la partenerii noștri. De asemenea, dacă aveți recomandări sau sugestii, așteptăm mesajele voastre. Blitz VIP s-a născut din dorința de a oferi mai mult, de a fi peste așteptările oamenilor cu care interacționăm. Până acum, am crescut cu pași mici, dar siguri și am reușit să creăm un proiect ale cărui “ramuri” se vor diversifica în perioada următoare.” afirmă coordonatoarea proiectului.

Pentru a vedea lista completă a partenerilor comerciali accesați blitzvip.ro. De asemenea, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în cadrul proiectului, vă invităm să dați un like paginii Blitz VIP.

Mulțumim!
Echipa Blitz


12 mai 2017

13:41:28