Investești într-o saltea de calitate, investești în sănătatea ta!

7 septembrie 2018

14:07:03

Un aspect important pentru sănătatea nostră sunt saltelele. Uneori nici nu ne imaginăm ce rol important au în postura nostră și în procesul de odihnă.

Somnul este o parte importantă a vieții noastre. Un somn de calitate înseamnă energie, vitalitate, sănătate. De aceea este foarte importantă salteaua pe care dormi. Este important ca aceasta să fie potrivită pentru tine, să îți ofere confortul necesar unui somn odihnitor.

Sigur te întrebi cum să îți alegi acestă saltea?

Ama Confort House ne spune că primul lucru pe care trebuie să-l ai în minte atunci când cumperi o saltea nouă este poziţia în care dormi. Dacă dormi pe spate, greutatea este distribuită în mod egal. Dacă dormi pe o parte, toată greutatea corpului este suportată de articulaţiile de pe partea respectivă. Aşadar, salteaua trebuie să fie confortabilă, dar şi să ofere sprijin corect coloanei vertebrale şi articulaţiilor.

Atunci când alegi o saltea, partea de sub umeri trebuie să fie mai elastică, iar coloana vertebrală nu trebuie să se curbeze sau să aibe puncte de încordare. Salteaua trebuie să preia forma corpului, eliminând astfel presiunea exercitată asupra corpului și contribuind la îmbunătățirea circulației sanguine.

O saltea bună trebuie să aibă cel puțin 16 cm grosime și să fie cu cel puțin 10 cm mai lungă decât persoana care doarme pe ea, iar materialul care acoperă salteaua este indicat să fie antitranspirant, antialergic.

Imaginează-ți că după ce vei alege salteaua potrivită pentru tine fiecare noapte o să devină un moment abia așteptat pentru relaxare și fiecare dimineață o să înceapă cu energie și zâmbete.

Ama Confort House a pregătit pentru tine o gamă variată de produse din care s faci alegerea potrivită.

Pentru ca visele tale să fie și mai frumoasă avem pentru tine o reducere de 10% la orice saltea prin cardul BLITZ VIP.

Dăruiește-ți confortul pentru a putea să te încarci cu energie, o să ai nevoie în aventurile care te așteaptă.


7 septembrie 2018

14:07:03