Interviu cu Florentina Merca, Consilier Vânzări Mobila Dalin, Cluj-Napoca – Partener Blitz VIP

10 mai 2018

15:17:34

Echipa Blitz VIP a stat de vorbă cu doamna Florentina Merca, Consilier Vânzări Mobila Dalin Cluj-Napoca, care ne-a spus secretele din spatele succesului unei afaceri de familie. Ce puteți găsi la Mobila Dalin, aflați în cele ce urmează!

Reporter: Sunteți unii dintre cei mai mari producători de mobilă din România. Care e secretul longevității?

Florentina Merca: Marele secret stă în faptul că este o afacere de familie. Și nu este o familie oarecare, ci este o familie care iubește foarte mult arta și care a susținut foarte multe activități artistice, e adevărat mai mult în Mureș. Ei sunt foarte creativi și țin foarte mult la personal și faptul că sunt foarte serioși, asta este expresia longevității pe piață și eu le prevăd un viitor strălucit.

Reporter: În ce parte se îndreaptă piața de mobilă din România? Are un trend ascendent?

Florentina Merca: Da, are un trend ascendent. Noi cel puțin acordăm foarte mare atenţie produselor pe care le facem și tindem să lucrăm din ce în ce mai bine. Suntem foarte atenți la detalii.. Cel puțin pe segmentul nostru, pentru că noi suntem producători de mobilă tapițată este un trend ascendent.

Reporter: Știu că lucrați cu profesionști în ceea ce privește noile colecții. Care este feedback-ul de la clienții care vin și găsesc piese unice la voi în showroom?

Florentina Merca: Modelele unice se datorează în primul rând domnului Mihai Grama. El este profesionistul care ne ajută prin desenele și modelele sale care nu se găsesc în altă parte, deci la noi sunt modele deosebite.

Reporter: Care este cea mai frumoasă parte?

Florentina Merca: Cea mai frumoasă parte este atunci când clientul sună sau chiar revine la showrom și îmi zice: „Doamna Florentina, este bestială canapeaua!” Deci asta este cea mai mare stisfacție și am primit foarte multe mulțumiri  și pentru mine asta e mai mult decât orice!

Reporter: De ce credeți că astfel de colabărări Blitz – Mobila Dalin, pentru că spuneam la început că sunteți parteneri Silver în proiectul Blitz VIP,  sunt de bun augur?

Florentina Merca: Sunt de bun augur pentru că în primul rând au venit numai oameni foarte faini, deci aveți clienți deosebiți (cu 10 din ei avem și o relație deosebită). Și doi, este că și eu beneficiez de cardul Blitz VIP. Deci este o relație extraordinară!

Mobila Dalin este partener Blitz VIP.

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de reduceri de 5% la produsele vandute de Mobila Dalin.

Mai multe detalii găseşti aici!


10 mai 2018

15:17:34