Interviu cu Ema Marton, Administrator Laser Hunt – Partener Blitz VIP

10 iunie 2018

14:00:27

Echipa Blitz VIP a stat de vorbă cu Ema Marton, administrator Laser Hunt. Laser Hunt reprezintă o arenă modernă de 500 mp în care poţi experimenta armele cu laser cu ajutorul echipamentelor de ultimă generaţie. Descoperă împreună cu noi aventura Laser Hunt în cele ce urmează!

Redactor: Ne aflăm de această dată alături de Ema, administrator Laser Hunt. Bine v-am găsit! Să începem prin a ne spune câteva cuvinte despre activitatea voastră de la Laser Hunt, cu ce vă ocupați voi, practic.

Ema Marton: Laser Hunt este cel mai nou și modern centru de laser tag din Cluj Napoca. Este o arenă foarte modernă, de 500 mp, sub formă de labirint, în care jucătorii joacă laser tag, cu echipamente de ultimă generație și după cum vedeți avem și un spațiu de bar și cafenea, foarte primitor, foarte chic, foarte luminos și în care sperăm că toți clujenii se vor simți foarte bine.  

Redactor: Cine poate juca laser games? Care sunt clienții voștrii?  

Ema Marton: Laser Tag se adresează și copiilor și adulților în egală măsură. Pentru copii este o limită de vârstă de 7 ani și o inălțime minimă de 125 de cm, și pentru adulți, orice adult care dorește distracție și mișcare în același timp și care este cât de cât sănătos fizic, poate să vină să joace la noi.  

Redactor: Ce feedback primiți din partea clienților? Ce spun ei după o experiență aici la voi?

Ema Marton: Asta este o întrebare foarte interesantă deoarece clienții de obicei sunt surprinși atât de combinația de design modern și high tech în partea de labirint și ușor vintage, chic dar cu mici accente industriale în partea de cafenea, dar și pentru că jocul în sine pare mai puțin solicitant și mai simplu, dar și mai puțin distractiv, iar după ce joacă prima tură sunt foarte încântați că le sunt depășite așteptările; e mai solicitant, și mai antrenant, mai multă adrenalină decât se așteaptă, după care vin și se relaxează în fața șemineului, beau o cafea savuroasă. E așa o combinație neașteptată și toate review-urile pe care le avem sunt foarte pozitive.  

Redactor: Îmi spuneai la început că este cel mai modern centru de jocuri laser tag din Cluj Napoca. De ce anume spuneai lucrul acesta?

Ema Marton: În primul rând, pentru că noi utilizăm tehnologia laser max, care este furnizorul de echipament și software de top la nivel mondial în acest domeniu, raza laser este una continuu vizibilă și are o acuratețe foarte mare. Practic, din orice colț al arenei poți să tragi înspre colțul diametral opus cu o acuratețe de 100%, apoi jocurile de lumini, sunet, fum în paralel dau o experiență foarte dinamică și sistemul comunică cu tine în timp real în timpul jocului. Ești notificat prin vibrații, prin sunete, care este locul tău în interiorul echipei, pe ce loc te clasezi, pe cine ai împușcat, cine a reușit să te captureze, iar la sfârșit primești un scor card, care îți spune care este gradul tău de acuratețe și cum te poți imbunătăţi de la un joc la altul. Deci, prin intermediul acestor score carduri poți urmări și acest aspect ceea ce este foarte interesant, iar labirintul este unul interesant configurat, este safe, nu ai riscul să te accidentezi, dar este foarte dinamic și foarte modern, te transpune așa într-o lume S.F.

Redactor: Spune-ne te rog ce planuri de viitor aveți? Cum vreți să dezvoltați afacerea?

Ema Marton: În primul rând, vrem să ne facem cât mai cunoscuți pe piața clujeană unde activăm. Acesta ar fi primul nostru obiectiv, și în al doilea rând, foarte important, vrem să scoatem jocul de laser tag din sfera simplă de jocuri și vrem să aducem un concept mai dinamic și mai complex de divertisment, care pune accentul pe mișcare, pe team work, un timp de calitate petrecut împreună cu familia, pentru că acest joc se adresează copiilor și părinților, sau adulților și copiilor în același timp, ceea ce este foarte important. Iar partea de cafenea pe care o avem, este un spațiu foarte potrivit pentru activități mai complexe de workshop-uri, întâlniri de afaceri, cu un grad mai mic sau mai mare de formalitate.

Redactor: Ce ne puteți spune despre parteneriatul Blitz VIP cu Laser Hunt și despre faptul că sunteți partenerii noștri pe Silver?

Ema Marton: Ne place foarte mult acest parteneriat, ne place și feedback-ul clienților care sunt întotdeauna încântați că pot să beneficieze de diverse beneficii în cadrul locației noastre. Sigur, suntem abia la început și abia așteptăm să ne dezvoltăm mai mult parteneriatul și să vedem încotro o să ne ducă. Suntem foarte încântați.

Laser Hunt este partener Blitz VIP.

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de reduceri de până la 15% la jocurile de la Laser Hunt.

Mai multe detalii găseşti aici!


10 iunie 2018

14:00:27