Interviu cu Dr. Magdalena Crișan, Medic Dentist și Manager Dentocalm – Partener Blitz VIP

20 iulie 2018

14:19:09

Echipa Blitz VIP a stat de vorbă cu Dr. Magdalena Crișan care ne-a primit câteva ore în clinica stomatologică de pe Calea Turzii, nr. 7 și ne-a vorbit despre activitatea lor. Sunt unii dintre cei mai buni doctori în domeniu, iar pentru ei cel mai important este ca zâmbetul să îi însoțească pe toți clienții atunci când pleacă din clinică. Aflați secretul succesului lor, în cele ce urmează.

Reporter: Cum puteți acoperi toate serviciile de pe piață, fiind una dintre puținele clinici stomatologice care face acest lucru?

Dr. Magdalena Crișan: Ne bucurăm că putem oferi o gamă cât mai largă de servicii în cadrul acestei clinici. Pentru noi nu este dificil să facem lucrul ăsta… poate a fost greu din punct de vedere financiar pentru că investiția în aparatură a fost enormă, dar pe de altă parte vă spun că a meritat. Ne bucurăm să putem oferi pacienților noștri servicii din game diverse ale stomatologiei, pentru că îmi dau seama că e neplăcut să plimbi pacientul de la o clinică la alta pentru servicii pe care nu le-ai putea tu acoperi în cadrul clinicii tale.

Reporter: Cine sunt practic oamenii din spatele Dentocalm? Cum a crescut Dentocalmul?

Magdalena Crișan: Aici am fost destul de atenți, pentru că la fel cum în IT tot timpul trebuie să te pregătești pentru a fi pe piață, exact la fel și în stomatologie există descoperiri noi, protocoale noi și de aceea medicii noștri participă la foarte multe cursuri de perfecționare pentru a putea pune în practică aceste noi descoperiri. Consider că doar fiind la curent cu noutățile, poți rămâne în top.

Reporter: Știm că aveți o tehnologie modernă și o aparatură foarte bună. Cât de important este să înțeleagă cei care vă trec pragul, că aparatura este la fel de importantă ca și medicul dentist?

Magdalena Crișan: De exemplu, dacă un medic este foarte bine pregătit, nu are cum să aibe aceleași rezultate profesionale dacă lucrează cu o aparatură bună sau cu o aparatură mai puțin performantă. Aici aș putea să fac o analogie. De exemplu, un pilot de curse de Formula 1, cu siguranță ar avea alt rezultat dacă i-am dat un Ferrari decât dacă ar merge cu un Lăstun.

E mult mai ușor să previi decât să tratezi de aceea clinica noastră are un program special prin care pacienții care sunt finalizați prin intermediul clinicii sunt monitorizați, iar periodic ei primesc SMS-uri care îi atenționează că a trecut o anumită perioadă de timp și că ar putea suna pentru o nouă programare.

Reporter: Cât de des apelează pacienții la dumneavostră pentru urgențe stomatologice și cât de important este că le puteți oferi acest serviciu de urgențe?

Magdalena Crișan: Aici nu aș putea să dăm un număr, să spun câte urgențe stomatologice avem, numărul lor crește în perioada sărbătorilor, nu aș putea să spun de ce. Am avut un caz foarte recent în care ne-a sunat o pacientă la trei noaptea pentru o urgență și ne-a spus că va participa la o nuntă a doua zi, de fapt ea era mireasa. Practic datorită serviciilor noastre a putut spune un „DA” fericit în fața altarului!

Reporter: Ce avantaje considerați că aveți în urma parteneriatului în proiectul Blitz VIP pentru că spuneam la început că sunteți partenerii noștri GOLD.

Magdalena Crișan: Ne bucurăm foarte mult de acest parteneriat și suntem foarte fericiți de colaborare. Poate unul dintre cele mai mari avantaje este că suntem alături de cei peste 450 de parteneri și brandu-uri cunoscute pe plan local, național și internațional. Pe de altă parte suntem mai mult decât fericiți de faptul că în fiecare zi vin pacienți la clinică cu cardul Blitz VIP, pacienți care sunt conștienți de importanța sănătății danturii și sunt conștienți de faptul că investiția în zâmbet este una pe termen lung.

Reporter: Ce beneficii au posesorii de carduri Blitz VIP la Dentocalm?

Magdalena Crișan: Beneficiază de reduceri, de la cele mai simple reduceri, la cele mai complexe, de la controale care sunt gratuite până la inserarea implanturilor. Pe de altă parte copiii posesorilor de carduri beneficiază de pachete preferențiale. Sunt pachete gratuite pentru copii pentru prevenirea profilaxiei si a carilor dentare.

Reporter: Ce vă doriți pentru Dentocalm și pentru oamenii din spatele acestui proiect?

Magdalena Crișan: Suntem conștienți că informatica intervine din ce în ce mai mult în toate domeniile, la fel și în stomatologie, deci îmi doresc să avem mereu aparatura necesară și să putem asigura servicii de cea mai înaltă calitate. Şi să putem ajuta cât mai mulți oameni să aibă un zâmbet minunat!

Dentocalm este partener Blitz VIP.

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de reduceri de până la 100% la serviciile stomatologice Dentocalm.

Mai multe detalii găseşti aici!


20 iulie 2018

14:19:09