Interviu cu Cristina Irimie, Administratorul localului Bricks (M)eating Point – Partener Blitz VIP

10 august 2018

14:27:38

Echipa Blitz VIP a stat de vorbă cu Cristina Irimie, Administratorul localului Bricks. Bricks este un restaurant cu o locaţie unică într-un palat, cu o terasă suspendată deasupra Someşului care îţi oferă în combinaţie cu delicatesele atent pregătite o poveste de neuitat. Cum reuşesc să facă asta? Aflăm în cele ce urmează.

Reporter: Ne aflăm într-o locație superbă, alături de doamna Cristina, administratorul localului Bricks. Spuneți-ne cum a început povestea Bricks.

Cristina Irimie: Bine ați venit! Povestea a început cu mulți ani în urmă, când locația aceasta ne încânta de fiecare dată cu preparate aparte și atunci când s-a ivit oportunitatea închirierii spațiului am luptat pentru a-l obține.

Reporter: Care sunt atuurile pe care le are Bricks?

Cristina Irimie: Principalul atuu cred că este locația, în primul rând terasa care este unică, experiența aproape de apă este extraordinară, desigur clădirea fiind un palat, oferă o arhitectură minunată. Toate acestea duc la o ambianță caldă.

Reporter: Aveți și un meniu deosebit. Spuneți-mi care este cel mai bun preparat al vostru și pentru ce primiți cel mai des laude?

Cristina Irimie: Este o întrebare cu un răspuns greu de dat. Pentru toate preparatele clienții trimit laude către bucătărie, din care pot să menționez câteva. Avem câteva cliente care se întorc pentru coleta cu ciuperci și spanac, vin chiar din Belgia unii. Avem file de biban cu risotto foarte apreciat şi coastă de vită care este gătită confit.

Reporter: De ce spuneți că locaţia este potrivită atât pentru o întâlnire de afaceri, cât și pentru o simplă masă în oraș?

Cristina Irimie: Toate cele menționate mai sus, teresa din exterior, calitatea preparatelor, varietatea vinurilor selecționate foarte atent, flexibilitatea în organizarea unui eveniment. Toate contribuie.

Reporter: Când e momentul potrivit să facem o vizită la Bricks? Aveți un moment anume pe care l-ați recomanda clienților dvs., sau un moment care aduce un plus experienței trăite aici la Bricks?

Cristina Irimie: Cel mai bun moment este cel în care vrem să ne simțim bine. Asta poate fi dimineață la o cafea, să te bucuri de razele soarelui sau să urmărești fulgii de nea, sau rațele care se joacă pe Someș. Seara la o cină în familie, sau cu prietenii.

Reporter: Am ajuns la sfârșitul interviului nostru și pentru că sunteți partenerii noștri Silver vreau să vă întreb cum ați descrie parteneriatul cu Blitz VIP într-o frază sau foarte pe scurt?

Cristina Irimie: Foarte pe scurt, cred că este un parteneriat câștig-câștig, ne bucurăm foarte tare să primim clienții care au cardul Blitz VIP și în același timp cred că și pentru voi este un parteneriat de calitate.

Bricks este partener Blitz VIP.

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de reduceri de 10% în localul Bricks.

Mai multe detalii găseşti aici!


10 august 2018

14:27:38