Interviu cu Camelin Modan, Director Vânzări Eurousi – Partener Blitz VIP

15 martie 2018

10:33:32

Echipa Blitz VIP a stat de vorbă cu Camelin Modan, Director de Vânzări al companiei Eurousi, o companie cu o experiență de peste 10 ani în vânzarea uşilor de interior şi exterior. În cele ce urmează, am aflat de la Camelin, „secretetele din spatele uşilor”. 

Reporter: Spune-ne pentru început câteva cuvinte despre Eurouși și despre oferta voastră.

Camelin Modan: Bună ziua! Eurouși are o experiență de peste 10 ani în domeniul ușilor de exterior și interior , oferind cea mai variată gamă de produse: atât uși de interior, cât și uși de exterior. Pe clienții noștri îi așteptăm cu cele mai atractive și noi oferte și totodată oferim o consultanță de specialitate bazată pe experiența vastă în domeniu.

Reporter: Care sunt cele mai mari dileme pe care le au cei care vă trec pragul și ce așteptări au?

Camelin Modan: Dacă ar fi să enumerăm câteva dintre dilemele pe care le au clienții noștri ar fi: „când se montează ușile?”, „când sunt gata măsurătorile?” sau „cu ce se asortează nuanța ușilor?”

Reporter: Care este cel mai mare atuu al vostru și cu ce vă diferențiați de alți producători de uși?

Camelin Modan: Putem spune că deținem cel mai mare showroom de uși de interior din Cluj-Napoca și totodată oferim consultanță de specialitate bazată pe o vastă experiență în domeniul comercializării ușilor.

Reporter: Cât de greu este să mulțumiți un client sau care este în general feedback-ul celor care vă trec pragul?

Camelin Modan: Pentru a satisface exigențele clienților noștri trebuie să avem o diversitate cât mai mare de produse pe care să le-o oferim și să ne respectăm termenele de livrare.

Reporter: Spuneam la început că sunteți partenerii noștri în Blitz VIP, pe Gold. Ce ați învățat din această colaborare și ce ne puteți spune despre ea?

Camelin Modan: Despre parteneriatul cu Blitz VIP pe Gold am învățat că este un câștig pentru ambele părți!

Reporter: Ce feedback primiți de la clienții Blitz VIP, cei care vă trec pragul și își doresc să achiziționeze ceva?

Camelin Modan: Clienții posesori de carduri Blitz VIP care vin în magazinul nostru ne dau un feedback pozitiv și se bucură de reducerea pe care o au în urma parteneriatului nostru!

 

Eurousi este partener Blitz VIP.

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de reduceri de până la 15% la produsele din magayinul Eurouşi.

Mai multe detalii găseşti aici!


15 martie 2018

10:33:32