yellow menu

Ia o pauză de la gătit cu Lunch Box și Meniul Kids de la Yellow Menu

16 iulie 2021

08:35:09

Nu ai timp de o mâncare sănătoasă la birou pentru că ești mai mereu pe fugă? Sau obișnuiești să sari peste masa de prânz pentru că nu ai timpul fizic necesar să-ți gătești o masă completă și te mulțumești cu niște gustări sau mai rău, fast food?

Ce zici de o masă completă – de un prânz sănătos și delicios, ieftin și ușor de comandat și livrat rapid? Iată rețeta – Lunch Box de la Yellow Menu!

yellow menu

Lunch Box pentru când nu ai timp de gătit

Conceptul de  ”lunch box” presupune o mâncare sănătoasă și hrănitoare, gătită din timp, pe care o păstrezi la frigider și o reîncălzești înainte de momentul savurării. În condiții casnice poți pregăti astfel de lunch box-uri pe o săptămână înainte, însă atunci când nu ai timp de gătit acasă, poți apela la chefii Yellow care te vor surprinde în fiecare zi cu câte un meniu delicios.

Meniul zilei pentru Lunch Box la Yellow este diferit în fiecare zi, ca tu să nu apuci să te plictisești de același fel de mâncare. În plus, ai opțiunea de a comanda un lunch box cu carne sau unul vegetarian bogat în legume, semințe și cereale. Lunch box-urile de la Yellow Menu au doar recenzii de 5 stele, clienții fiind deosebit de încântați de surprizele din cutie!

Deții mereu controlul cu preparatele Ready to Hit

Sau ai putea încerca preparatele ready to hit, gătite de chefii Yellow special pentru a fi livrate reci, în condiții de siguranță, pe care să le poți încălzi cu câteva minute înainte de a lua masa. Cu preparatele ready to hit, deții mereu controlul atunci când vine vorba de ceea ce mănânci.

Ia o pauză de la gătit cu mâncărurile Kids!

Iar pentru atunci când vrei să iei o pauză de la gătit, dar tot trebuie să le servești cina celor mici, la Yellow găsești preparate semnalizate cu ,,Kids”. Sunt potrivite pentru copii sub 10 ani și au garanția unor mese sănătoase. Ai în meniu minim un fel principal gătit fără prăjire și fără condimente picante, adaptat cantitativ pentru copii.

Întâlnește-ți bucătarul!

Mai mult de atât, ți-ar plăcea să știi și cine ți-a gătit bucatele pe care le savurezi? Pe site-ul celor de la Yellow Menu te ”întâlnești” cu chefii! Chef Camelia, de exemplu, crede cu tărie că în mâncare trebuie ”să pui suflet”  și că acesta este secretul preparatelor delicioase. Iar în cei peste 20 de ani de experiență a avut ocazia să învețe cum să creeze gusturi noi și să perfecționeze diverse tehnici culinare. Așa-i că bucatele au un gust mai bun, acum că știi și cine ți le-a pregătit?

Poți consulta meniul lor zilnic, precum și restul deliciilor – de la secțiunea libaneză sau cea de post sau a preparatelor fără gluten și multe altele aici https://www.yellow.menu/

Și nu uita, ai un discount de până la 15% dacă ești posesorul unui card Blitz VIP la toate produsele folosind codul SLSBLTZ15, in momentul efectuarii comenzii.


16 iulie 2021

08:35:09