Gobilier îți face bucătăria la cheie!

2 octombrie 2018

13:34:41

Bucătăria este locul în care petrecem poate cel mai mult timp și printre cele mai frumoase momente, alături de familie sau gașca de prieteni. Gândește-te la toate diminețile intime în care îți savurezi cafeaua în liniște sau la weekendurile în care tot spațiul din bucătărie se umple de râsete și de un miros îmbietor de preparate proaspăt gătite… Acestea sunt doar câteva momente pe care le petrecem în mijlocul bucătăriei noastre. Iar momentele importante precum acestea merită să fie trăite în bucătării frumoase, spațioase, care să se plieze pe stilul și personalitatea noastră. Motiv pentru care este foarte important să investim cu atenție în planurile de amenajare a bucătăriei.

Astăzi îți prezentăm o soluție care te va ajuta să economisești timpul prețios pe care poți să îl petreci cu cei dragi. Gobilier, partener Gold Blitz VIP, îți face bucătăria la cheie, exact pe gustul tău!

În acest caz tu doar trebuie să te gândești la ce stil vrei să abordezi pentru bucătăria ta și de restul se ocupă Echipa Gobilier. Poți să alegi un stil clasic sau unul mai colorat. Ideea este să simți că o bucățică din stilul tău se află și în stilul casei tale.

Gobilier te ajută cu transportul cât și cu montajul, astfel încât procesul să devină și mai simplu și să te poți bucura mai bucatarierepede de noua ta bucătărie.

Doar nu credeai că ne oprim aici cu veștile bune?! Cu cardul BLITZ VIP ai reducere de până la 20%. Detalii chiar aici!

G(m)obilează împreună cu Gobilier și cu Blitz VIP!

Spor la amenajare sau reamenajare!


2 octombrie 2018

13:34:41