G.NEX – gadgeturi și produse tehnologice inovative pentru Generation Next

30 aprilie 2020

15:23:27

Aventura continuă chiar și în această perioadă! Cu toții suntem supuși restricțiilor și trebuie să ne adaptăm la ceea ce ne impune situația actuală, dar asta nu înseamnă că renunțăm la distracție și la a ne face viața mai interesantă.

La G.NEX găsești exact genul de gadgeturi și produse tehnologice inovative care să îți facă izolarea mai ușoară, mai suportabilă, și de ce nu, mai interesantă. Aici găsești specialiști în produse ce îmbină înalta tehnologie cu inovația, produse ce pot fi folosite atât de profesioniști, cât și de amatori: drone, produse de mobilitate electrică, camere miniaturizate și alte dispozitive foto-video.

Unele din cele mai cerute produse în această perioadă sunt camerele de filmare sportive, care reprezintă probabil gadgetul ideal de avut acasă. G.NEX are în portofoliu mărci precum GoPro, DJI și SJcam, mărci recunoscute pentru durabilitatea și fiabilitatea produselor lor. Cu o cameră sport, îți poți da frâu liber imaginației și să-ți exersezi talentul artistic la filmări în toate momentele zilei.

Echipamentele sunt rezistente la șocuri și zgârieturi, iar unele din ele sunt și subacvatice și pot fi folosite în mod distractiv într-o mulțime de situații. Nu trebuie decât să te imaginezi în timpul unei curse, într-o aventură sau călătorie. Cele mai multe produse vin cu stabilizatoare, curele de prindere, carduri de memorie, ca să le poți folosi astfel direct.

Odată cu venirea vremii mai favorabile și a temperaturilor ce ne apropie de sezonul estival este momentul să reluăm mișcarea și distracția pe două roți, atât cât ne permit restricțiile. Trotinetele electrice sunt mijlocul ideal care îmbină distracția cu viteza și confortul, toate într-un mod eco-friendly.

Partenerul nostru, G.NEX are o gamă diversă de produse Joyor, Ninebot sau Arrow pentru o gamă largă de utilizări și bugete. Chiar și începătorii și copiii ori utilizatorii pretențioși își pot găsi o trotinetă electrică care să le satisfacă așteptările, fie că doresc plimbări scurte în jurul casei, drumuri mai lungi ori chiar trasee mai aventuroase.

Mulți dintre noi ne jucam cu zmeie când eram copii, iar înălțarea unui zmeu era una din cele mai captivante jocuri. Acum, zmeiele moderne sunt dronele, adevărate bijuterii tehnologice unele din ele, care îmbină bucuria distracției cu cele mai exigente așteptări ale profesioniștilor care se folosesc de drone în munca lor.

Și nu în ultimul rând, în gama de gadgeturi de la G.NEX se găsesc minidrone de la DJI, Syma, Hubsan, cu prețuri accesibile, perfecte pentru începători sau copii, atât pentru a deprinde comenzile și utilizarea, cât și pentru utilizarea ocazională. Pentru utilizatorii mai avansați există produse SPark, Mavic, Phantom, cu specificații tehnice superioare, control mult mai bun al mobilității și camere mai complexe. Gama de drone profesionale de la DJI Enterprise se adresează celor care le utilizează frecvent și intensiv în jobul lor, având specificații tehnice și caracteristici la cel mai înalt nivel.

G.NEX este partener Gold în cadrul proiectului Blitz VIP, iar posesorii de card au reduceri de 10% la produsele care nu se află într-o altă promoție și reduceri de până la 5% pentru cele aflate și în alte promoții. Unde mai găsești o ofertă atât de avantajoasă?!


30 aprilie 2020

15:23:27