Fotografie de poveste cu Liana Haitonic!

12 ianuarie 2021

06:31:02

Fotografie de poveste cu Liana Haitonic! Viața-i scurtă – imortalizeaz-o cu ajutorul unui fotograf profesionist!

Cu tehnologia existentă – tablete sau telefoane smart cu camere super-performante – aproape oricine poate să facă o fotografie de calitate. În plus, aplicații de editare rapidă cum ar fi cea de Instagram ne permite tuturor să devenim fotografi instant. Totuși există mari diferențe între o poză făcută cu iPhone-ul și una realizată cu echipamente profesioniste.

Fotografia profesională e despre utilizarea corespunzătoare a echipamentelor de înaltă calitate pentru a produce imagini de calitate excepționale, unice și uimitoare din punct de vedere vizual.

Apoi, e nevoie de un fotograf profesionist pentru încadrare, constrast, lumină sau focalizare. În afară de asta, uite ce scrie Liana Haitonic, fotograf profesionist din Cluj:

”Cred în intimitatea prezenței unui suflet în orice corp și misiunea mea e sa dezgolesc frumusețea de dincolo de expresie. Pentru asta râd alături de rasete si trăiesc în mișcări de deget pe declanșator, când în jurul meu viața se trăiește în ritm de dans, de râs și de poveste”. Cu Liana Haitonic Photograpfeer, fotografiile tale vor fi mereu de poveste. Mai jos găsești opțiunile pe care le ai în momentul în care apelezi la un fotograf profesionist:

Fotografie pentru Website-ul tău

Nu vei reuși să-ți păcălești clienții cu imagini generice de pe net (Stock Photography) care să nu-ți reprezinte fidel business-ul. Dacă ai un studio de yoga, ai nevoie de poze cu studioul tău de yoga și nu unul oarecare de pe net. Dacă ai un restaurant, meniul trebuie să conțină exact imagini cu farfuriile tale și nu ale concurenței. Indiferent de industria în care activezi, fotografiile de calitate înaltă care să-ți reprezinte cu exactitate business-ul vor contribui la succesul și consacrarea imaginii brandului tău.

Promovare de Produs

O fotografie face cât 1000 de cuvinte. Acest vechi proverb e cu atât mai adevărat în cazul fotografiei de produs. Pentru imaginile de produs trebuie să te asiguri că au o rezoluție foarte bună, sunt detaliate și dinamice. Dacă vrei să vinzi, poza trebuie să capteze imediat atenția cu lumina, saturația, contrastul, culorile și umbrele corecte.

Fotografii Imobiliare

Dacă ai o unitate de cazare pe Booking sau Airbnb știi că trebuie să arate impecabil atât din interior, cât și din exterior. Statisticile demonstrează că proprietățile care sunt ilustrate cu poze profesionale se vând mai repede și la un preț mai mare! De ce fotografiile fac diferența? Cumpărătorii petrec 60% din timpul în care caută o proprietate privind fotografiile și doar 20% citind descrierea proprietății.

Fotografii de nuntă

În urma celor mai importante evenimente de viață rămânem cu amintiri, care se estompează cu fiecare reamintire. Pozele profesionale de calitate te pot ajută să ții aceste amintiri în viață peste ani și ani. În afara de calitatea fotografiilor, la fotografiile de nuntă este important talentul de fotoreportaj al fotografului, adică abilitatea lui de a surprinde povestea zilei din cele mai emoționante și semnificative momente.

Portrete de familie

Vrei să-ți anunți logodna pe rețelele sociale într-un mod inedit? Sau vrei să imortalizezi trăsăturile încă dulci ale copilului tău înainte să se transforme într-un adolescent rebel și doritor de intimitate? Niciun eveniment de familie, fie că e primul Crăciun în familie sau reuniunea de peste ani a tuturor verilor, nu e prea mic ca să fie imortalizat de către un fotograf profesionist. Un fotograf cu experiență nu cunoaște doar tehnică fotografică, ci are și finețea psihologică de a surprinde pe cameră esențe omenești.

Portrete personale

Dacă vrei să-ți construiești un puternic brand personal care să-ți reflecte în mod autentic personalitatea, valorile, abilitățile și pasiunile atunci ai nevoie de un fotograf profesionist. O fotografie de branding personal permite celorlalți să înțeleagă cine ești ce faci și te poate ajuta să obții un job mai bun, să obții o recunoaștere socială într-o funcție publică sau să-ți lansezi o afacere personală.

Pentru toate aceste ocazii ai motive întemeiate să apelezi la un fotograf profesionist. Vei avea o experiență inedită în calitate de model care se detensionează complet în fața camerei și devine natural, deschis și expresiv. Însă cu cardul Blitz VIP mai ai și o reducere în plus de 10% pentru fotografii de nuntă, de familie sau corporate la Haitonic Liana Photographer!


12 ianuarie 2021

06:31:02