Finisaje de calitate de top de la Top Casa

13 mai 2022

10:37:33

Ți-ai cumpărat un apartament nou, semifinisat și tocmai ai primit de la dezvoltator acel telefon important în care trebuie să vorbiți despre finisajele interioare – parchet, gresie, faianță, și restul.

Căutarea și selectarea finisajelor de interioare nu este tocmai o alegere ușoară. Simți că de aceste alegeri depinde întreaga atmosferă a casei și că acestea îți vor da vibe-ul casei în fiecare zi.

Și tocmai pentru că sunt atât de importante, alegerea lor pare o misiune imposibilă – mai ales că pe piață există atât de multe oferte. Dincolo de preferințe și gusturi, însă criteriul principal de care noi îți recomandăm să ții cont este calitatea materialelor.

Calitatea finisajelor se reflectă în combinația perfectă dintre unicitate, durabilitate, rezistență și calitatea de a nu fi ”niciodată demodat”!

Dar unde poți găsi toate aceste materiale?

Pentru sfaturi și recomandări de la cei mai buni producători de finisaje de pe piață, îți recomandăm colaborarea cu partenerul nostru Blitz VIP – Top Casa, un brand local din Cluj, care aduce frumosul în casele oamenilor din 1993, și care îți poate oferi finisaje de o calitate excepțională, garantată, de la parteneri de renume.

Mai mult de atât, Top Casa deține și o linie proprie de producție care ajută clienții să prelucreze diverse materiale de placare (piatră, blaturi, plinte, mozaic, trepte) după necesități – cu debitări la dimensiunea și la unghiurile dorite.

În afara de finisaje, aici mai poți găsi obiecte sanitare de calitate premium, robineți, căzi de duș, și nu în ultimul rând sisteme de montaj.

Specialiștii de la Top Casa colaborează cu birouri importante de arhitectură și design din țară pentru a-ți putea oferi concepte moderne de amenajări cu finisaje de mărci renumite la nivel mondial. Vom enumera doar câteva:

  • Marazzi – marca cea mai cunoscută în domeniul plăcilor de ceramică, prezentă în peste 140 de țări, de peste 85 de ani, și universal recunoscută ca sinonim al ceramicii de calitate pentru pardoseli și placări și simbol al celei mai bune etichete made in Italy în sectorul decorațiunilor interioare și al designului.
  • Casalgrande Padana – producător italian prezent pe piața internațională din 1960, renumit pentru gresie porțelanată.
  • Atlas Concorde – producător italian de plăci ceramice cu 50 ani experiența în domeniu, producător de top la nivel mondial și lider incontestabil al dezvoltării tehnologice din industrie, cu inovații de produse și procese care au făcut istoria ceramicii.

Top Casa oferă garanția calității pentru toate produsele sale, iar ca pre-garanție stau mărturie toate proiectele din portofoliu – cu clienți unul și unul din domeniul bancar, reprezentanțe auto și hoteluri care transmit seriozitate și profesionalism inclusiv prin calitatea finisajelor alese – ING Bank, BMW Group, Opel Grup West, Ford Carbenta, Aes Apartments, etc.

Pentru a te convinge dacă viziunea specialiștilor de la Top Casa se potrivește cu a ta – vezi portofoliul lor de lucrări din Cluj, Oradea, Satu Mare și Alba Iulia.

Dacă ești posesorul unui card de reduceri Blitz VIP beneficiezi de reduceri cuprinse între 5 și 20% la ofertele personalizate la serviciile de design și proiectare Top Casa

  • Gresie si faianta din stoc – discount 20%
  • Gresie si faianta la comanda – discount 12%
  • Obiecte Sanitare – discount 12%
  • Robineti – discount 10%
  • Adezivi – discount 10%
  • Parchet – Discount 5%
  • Proiectare 3D – Gratuit (pentru comenzi în valoare de peste 15000 lei)

 

 


13 mai 2022

10:37:33