Dream Speed Fitness – partenerul tău de încredere pentru un corp sănătos și suplu

24 aprilie 2020

16:43:12

Puțini ajung să creadă că 20 de minute de exercițiu, de 2-3 ori pe săptămână, sunt suficiente pentru a remedia problemele de sănătate ale corpului tău și de a dobândi o siluetă suplă și tonifiată. Există în general percepția că exercițiile fizice și mersul la sală necesită mult timp și efort și ajung să fie o povară. 

Echipa de la Dream Speed Fitness, din Oradea, și-a propus nu doar să se folosească de ultimele inovații tehnologice în materie de fitness, dar și să eficientizeze planul necesar de exerciții, în așa fel încât să le poți face chiar și în pauze de la birou, fără să sacrifici foarte mult timp personal.

Abordarea lor se bazează în primul rând pe o personalizare completă și în detaliu a tipurilor de exerciții și mișcări pe care le performezi la fiecare sesiune de antrenament. În cadrul echipei lor se lucrează 100% în antrenamente individuale. Astfel vei avea parte de  toată atenția, concentrarea și cunoștințele antrenorilor personali, care se dedică pe durata sesiunii să-ți pregătească un program specific pentru corpul tău și obiectivele tale specifice de sănătate și siluetă. 

În al doilea rând, vei avea garanția că se vor ocupa de corpul tău complet, activând și stimulând până la 8 grupe musculare deodată, pe durata exercițiilor și antrenamentelor specifice. Acest lucru nu îl vei putea obține mergând individual la o sală normală de fitness. Prin metodele și aparatele folosite, Dream Speed Fitness reușesc să obțină o asemenea stimulare musculară, echivalentă cu 5 ore de exerciții, într-o sesiune de doar 20 de minute! Va fi cea mai stimulantă pauză de masă de la birou și îți va rămâne timp și pentru un prânz sănătos.

Și pentru că am amintit de prânz e important să menționăm că fiecare abonament conține un program de nutriție personalizat, care să vină în completarea exercițiilor. Abordarea echipei DSF asupra corpului este una completă, iar componenta motrice nu poate funcționa optim fără componenta nutrițională. Astfel, aceștia se asigură că ai energie nu doar pentru antrenamente, ci pe durata întregii zile și în plus nu vei pune kilograme!

Oricine poate accesa și beneficia de avantajele programelor personalizate de fitness și nutriție, marca Dream Speed Fitness pentru că totul e 100% personalizat. Practic, indiferent dacă ai 20 sau 70 de ani, aceștia îți oferă un program unic pentru tine, care se adresează problemelor tale specifice și obiectivelor dorite pentru siluetă. Programele se potrivesc în mod special persoanelor care au multă muncă de birou și de aici diferite dureri și afecțiuni de spate, celor care au nevoie de recuperare după diferite intervenții chirurgicale, mămicilor care după naștere vor să-și readucă în echilibru masa corporală, etc.

Experiența echipei Dream Speed Fitness de peste 6 ani și sutele de clienți cu care au lucrat au confirmat că au o abordare benefică în munca lor. Prioritatea principală a partenerului nostru este îmbunătățirea stării generale de sănătate – dacă ai grijă de sănătate, datorită planului personalizat de exerciții și nutriție vei avea și silueta dorită și tonifiată, dar și un bonus de energie zilnică!

Dream Speed Fitness sunt partenerii noștri din Oradea, la care posesorii de carduri Blitz VIP care doresc să-și îmbunătățească condiția fizică și să înceapă un stil de viață sănătos, pot apela cu încredere. Totodată, pe baza cardului, la orice tip de abonament plătești mai puțin cu 15%.

 


24 aprilie 2020

16:43:12