Din spatele scenei MojoBooth

22 ianuarie 2019

10:46:09

MojoBooth s-a născut dintr-o frumoasă poveste.

Horațiu, proprietarul afacerii și-a dorit să aibă Photobooth la propria nuntă, dar era o cheltuială neprevăzută și care trecea cu mult peste bugetul disponibil. Dar trebuia să își respecte promisiunea făcută viitoarei soții.

Așa a început să își facă temele și să caute informații și detalii despre acest domeniu. După câteva luni a început achiziția echipamentelor și conectarea lor. Totul a fost un adevărat succes și astfel a început să ofere soluții de top la prețuri accesibile ținând în continuare cont de bugetul pe care îl aveau și ei disponibil.

În prezent, MojoBooth este construită dintr-o echipă tânără, dinamică, pasionată de High Tech și cu multe cunoștințe în domeniu.

Sunt focusați pe investirea în permanență în echipamente de ultima generație pentru a oferi mereu ceva nou și surprinzător.

Câteva exemple sunt:

– Upgrade-ul făcut în anul 2018 la ultimul model de PhotoBooth (Magic Mirror) plus perspectiva de a updata toate echipamentele în viitorul apropiat
– Investiția în Flota de mașini ale firmei destinată deplasării în afara localității Cluj pentru a ajunge la cele mai îndepărtate evenimente.

Te invităm să urmărești promoțiile MojoBooth și să îi contactezi pentru orice întrebare!

P.S. Prin cardul BLITZ VIP ai reducere de 15%!

Distracție și multe poze fantastice!


22 ianuarie 2019

10:46:09