DIEGO îți recomandă pardoseala LVT

2 octombrie 2018

13:22:52

Pardoselile LVT, Luxury Vinyl Tiles reprezintă cea mai nouă generație a pardoselilor ce au ca materie primă vinilul. Acest produs începe să fie din ce în ce mai căutat pe piață.
Partenerii noștri DIEGO ne recomandă pardoselile LVT datorită multiplelor beneficii pe care acestea le au:

1. Rezistență ridicată la apă – avantaj ce face ca materialul să fie ideal pentru încăperile cu umiditate ridicată precum baia sau bucătăria. Dacă nu ne place obișnuita gresie putem să abordăm o schimbare prin pardoseala LVT.

2. Decoruri și modele naturale – prin care putem să adăugăm un plus de stil casei noastre. Un mare avantaj al vinilului este acela că poate imita materiale mai scumpe, precum lemnul masiv, bambusul, piatra naturală sau chiar și alte modele de design mai speciale.

Pardoselile LVT3. Confortul sporit. Cu o pardoseală de vinil ne putem bucura de confortul pardoselilor calde, ceea ce este un mare avantaj în familiile care au copii. Mai mult, după o zi de stat în bucătărie nu ne vor durea picioarele, nefiind o pardosea dură. Deci nu ne oferă doar stil, ci și confort sporit.

4. Montare ușoară. Pardoseala din vinil se instalează rapid și este ușor de tăiat și ușor de manipulat, datorită unui ambalaj mic, oferit de Diego.

Pardoselile LVT5. Curățarea și întreținerea uşoară. Vinilul este un material durabil și ușor de întreținut, fiind totodată rezistent la pete și inundații. Astfel, timpul acordat curățeniei va fi redus datorită ușurinței curățării, iar casa noastră va arăta mereu bine întreținută.

Și pentru că ți-am spus care sunt avantajele pe care le are pardoseala LVT, trebuie să îți spunem că ai un beneficiu în plus cu cardul BLITZ VIP, și anume, o reducere de 10%.

Detalii despre parteneriatul DIEGO – Blitz VIP găsești AICI!

Spor la cumpărături!


2 octombrie 2018

13:22:52