rolete textile sunna

De ce sa alegi rolete textile de la Sunna 

16 iulie 2021

08:43:53

Nu ești cea mai matinală persoană, iar razele soarelui te împiedică să dormi până mai târziu? Niște rolete textile simple sau opace îți pot prelungi lenevitul în pat dimineața, de asemenea, te protejează de privirile indiscrete, oferindu-ți mai multă intimitate.

La Sunna ai o varietate bogată din care să alegi – materiale, stiluri și texturi de ultimă generație, plăcute la atingere și potrivite pentru fiecare fereastră.

Poți întregi stilul casei tale cu rolete textile și jaluzele romane sau verticale, produse în Germania. De asemenea ai opțiuni de jaluzele cu fir și fără fir, special gândite pentru a ține copiii și animalele de companie în siguranță.

Ai un control perfect al luminii în cameră, bonus, pe timpul verii cu jaluzelele blackout eviți supraîncălzirea camerei. În plus, le poți instala ușor direct pe perete sau pe rama geamului.

Așadar, ce opțiuni ai?

Rolete textile simple

Roletele simple oferă diferite grade de protecţie solară în funcţie de materialul ales. Poți alege materiale cu grad ridicat de transparentă, care au avantajul de a crea un mediu luminos, sau materiale cu grad de protecţie de până la 100%, ce nu permit pătrunderea razelor solare.

Cele mai simple rolete textile au un ax pe care se înfășoară o pânză acționată prin intermediul unui mecanism cu lanț.

Roletele textile simple sunt o soluţie ideală atunci când doreşti intimitate sau doreşti să împiedici reflexiile ecranelor de televizor sau de calculator. Lumina din exterior creează o atmosferă confortabilă în cameră. De asemenea, poți alege rolete textile cu diverse imprimeuri pentru a înveseli decorul camerei.

Rolete Screen

Roletele textile Screen sunt potrivite pentru încăperile unde ai nevoie de lumina, dar geamurile sunt prea aproape de o strada sau de alte clădiri și atunci ai nevoie și de protecție împotriva privirilor indiscrete.

Materialul special polyscreen al rulourilor textile are o structură care captează razele UV, dar permite în același timp pătrunderea luminii în interior fără să obstrucționeze priveliștea.

Roletele Screen mai sunt potrivite pentru camerele unde există ecrane (TV, laptop). Te poți uita la TV în timp ce te bucuri de o camera luminată. Sunt, de asemenea, ideale pentru bucătării și băi. Materialul este 100% waterproof, deci nu mai trebuie să-ți faci griji în privința umidității.

Rolete Zebra

Cu roletele Zebră Zi-Noapte poți regla cantitatea de lumină în funcție de momentul zilei sau necesităților de moment, grație sistemului de rulare înzestrat cu o pânză cu o structură dublă din fâșii opace alternând cu fâșii transparente. Astfel poți regla cantitatea de lumină prin suprapunerea diferită a secțiunilor transparente sau opace pe cele două valuri ale roletei. Acest tip de rulouri poate fi montat într-o gama variată de culori și materiale.

Rulourile Day & Night sunt acționate manual prin intermediul unui lanț cu bile care permite oprirea în orice poziție intermediară.

De asemenea, la Sunna ai opțiunea de a-ți personaliza roletele! Asta înseamnă că poți să-ți creezi propriul design având opțiunile de a alege materiale, dimensiuni, moduri de instalare care sa satisfacă cel mai bine nevoile tale personale.

Ai reduceri de 10% la toate produsele neincluse în promoții prin intermediul cardului BLITZ VIP.

Reducerea îți este asigurată chiar și atunci când faci cumpărătura online și doar menționezi că ești posesor de card Blitz VIP la rubrica Observații.


16 iulie 2021

08:43:53