jucarii PetVet Shop

Cum să te joci cu cățelul tău într-o zi friguroasă și ploioasă de toamnă

20 octombrie 2021

07:25:22

Vremea frumoasă de plimbat și jucat pe-afară s-a cam terminat pe anul ăsta, dar nu-i poți spune asta cățelului tău, energic cu chef permanent de joacă. Îți dăm mai jos câteva idei despre cum te poți juca cu cățelul tău stând în casă. Nu-l lăsa să devină apatic și plictisit, aprinde-i luminițele de entuziasm și bucurie din ochi cu câteva joculețe simple.

De-a v-ați ascunselea

Acest joc pe care probabil l-ai jucat când erai mic cu alți copii, e și mai amuzant când îl joci cu patrupedul tău. Bucuria și mândria cățelului de a-și găsi stăpânul va merita tot efortul. Începe prin a-l învăța comenzi scurte de genul „așteaptă” și „găsește”. Apoi, spune-i să aștepte cât timp te ascunzi și strigă-l sau spune-i „găsește” atunci când ești gata. Laudă-l de fiecare dată când te găsește sau răsplătește-l cu câteva recompense gustoase de la PetVet Shop.

Aport cu jucării noi

Cățelului tău îi place să-ți aducă mingea prin parcuri sau spații deschise, unde aveți suficient loc să vă desfășurați? Această activitate poate fi făcută și în casă, cu riscul, desigur, de a dărâma tot felul de lucruri, mai ales dacă cățelul tău este de talie medie sau înaltă.

Tocmai de aceea, vom adapta puțin jocul la mediului indoor. Găsește un nume cât mai simplu, compus din cel mult două silabe pentru jucăria lui preferată. Apoi învață-l să o recunoască și să ți-o aducă la comandă.

Fă asta și cu alte jucării noi, punând pentru fiecare un nume diferit și îl poți testa, observând dacă ți le aduce pe cele corecte. Premiază-l cu gustarea lui preferată atunci când ascultă comanda aport și îți aduce jucăria.

Vânătoarea de comori

Cum îți sună vânătoarea de  gustări? Ideea este să-i pui gustări în diverse locuri ale casei, apoi să-l provoci să le descopere unde sunt.

Pentru început, pune-i recompensele în locuri accesibile, unde le poate vedea ușor, apoi ascunde-i-le în locuri mai greu accesibile. Noi îți garantăm distracția și bucuria descoperirii fiecărei gustări.

La PetVet Shop găsești recompense naturale tratate termic, gustări sănătoase, sărace în grăsimi și bogate în proteine, precum și diverse jucării pentru căței din textile, cauciuc indestructibil ideale pentru aport.

În plus, dacă ești posesorul unui card Blitz VIP ai o reducere de 10% la toate produsele din magazin și online cu codul BLITZPETVET10.


20 octombrie 2021

07:25:22