Coda vă oferă o gamă diferită de uși și porți din aluminiu

3 iunie 2019

09:47:52

Amenajarea exteriorului locuinței reprezintă un aspect important deoarece sunt primul contact cu locuința. De aceea, în ceea ce privește porțile și gardurile trebuie făcută cea mai bună decizie, iar modelul ales să ofere siguranță și rezistență în timp.


Coda oferă părți și uși de aluminiu, o soluție agreată chiar și de cei mai pretențioși dintre clienți. Cel mai important avantaj al portilor si gardurilor de aluminiu este aspectul si durata de viata. Aluminiul permite realizarea unei largi varietati de modele, iar finisajul este fara urme de sudura. Vopsirea ansamblelor este facuta in camp electrostatic, iar suprafetele pot fi mate, lucioase, texturate sau metalizate.

Coda oferă clienților o gamă diferită de modele, dar oferă și posibilitatea personalizării după dorința fiecărui client. Prin alegerea modalitatii de umplere, portile pot fi pline pentru o discretie totala sau aerisite pentru a evidentia arhitectura casei sau a peisajului din curte.

Fiecăruia client îi sunt prezentate toate opțiunile, iar dimensiunile, modelul și culoare se stabilesc doar pe baza unui proiect.

În ceea ce privește acționarea porților, aceasta poate să fie manuală, electrică cu motor sau cu telecomandă.

Coda oferă clienților toata gama de automatizări pentru porți batante, porți culisante, uși de garaj rezidentiale și industriale de la producători consacrați.
De asemenea, Coda vine și cu o noutate în ceea ce privește porțile automate. Clienții pot opta pentru Sistemul IO Homecontrol Somfy, Tahoma si Connexoon Rts ce permite controlul din telefon a automatizarilor de porti, usi de garaj sau copertine.


3 iunie 2019

09:47:52