laser tag dipic fun

Cea mai tare petrecere a anului cu pizza, sucuri și laser tag la Dipic Fun 

8 noiembrie 2021

12:00:57

Copilul tău își dorește o zi de naștere mai specială cu pizza, sau mai bine un tort și multe sucuri, și poate …  un Laser Tag? Daaaa, ar ieși o mega super distracție! De la care nu ai vrea să lipsești pentru că cine ar vrea să rateze petrecerea anului?!

O arenă de laser tag e o lume fascinantă în care joaca și distracția ating cote maxime. Dacă nu a fost neapărat jocul copilăriei tale, îți spunem ce este și ce nu este laser tag-ul.

Laser tag-ul este un joc tactic sigur în care jucătorii au scopul de a ținti adversarii cu impulsuri laser. Loviturile sunt detectate de senzori speciali aflați pe veste sau pe benzile  de la căști.

Bine, dar e un joc sigur pentru copii? Cât de sigur e de fapt? Tehnologia utilizată în jocul de laser tag este absolut sigură atât pentru adulți, cât și pentru copii. Echipamentul folosit pentru a juca jocul folosește lumină infraroșie în loc de lasere reale, ceea ce înseamnă că nu sunt periculoase pentru ochiul uman. În termeni simpli, aceasta tehnologie cu infrarosu este asemănătoare cu cea folosită la telecomenzile TV.

Cât despre pregătirea de ”combat” necesară, Nu, nu este necesara o pregatire speciala pentru acest joc, dacă mergi pentru prima dată, un instructor îți va explica toate regulile.

Și deși ai putea crede că laser tag-ul e în general un joc de băieți, practica ne-a demonstrat că și fetele se distrează de minune într-un joc de laser tag, pentru că e despre fun, joc de echipe, tactică de luptă și victooooriiiiiieeeeeee!

De la o astfel de petrecere nu ai cum să pleci trist sau posac. 95 la sută din jucătorii de laser tag vor să se reîntoarcă cu proxima ocazie.

Oricare ar fi echipa pentru care joci, pisicile negre sau trupele speciale, asigură-te în primul rând că te vei distra. Competiția este importantă, dar mai important este să te simți bine alături de prietenii cu care ai ales să-ți petreci cea mai frumoasă zi din an!

Pentru cea mai tare petrecere din an, noi te trimitem la Dipic Fun, unde te așteaptă o arenă laser VIE, efecte speciale, fum, robot, generator, ținte, zona de bar, cafea bună, mâncare inclusă și Karaoke plus console de joc!

Și nu în ultimul rând, laser tagul este o super mega distracție pe care ți-o poți permite cu lejeritate, iar dacă ești posesorul unui card Blitz VIP ai și un discount de 10% la pachetele de petreceri cu laser tag.


8 noiembrie 2021

12:00:57