Ce speakeri vin la TEDx Cluj pe 12 iunie 2021

4 martie 2021

19:41:45

”Împreună vine de la momentul acela în care ne dăm seama că doar așa putem muta munții din loc.” Acesta este îndemnul conferinței TEDx Cluj 2021, ediție aniversară de 10 ani, care va avea loc pe 12 iunie, între orele 09 si 18.

Noutatea din acest an este formatul evenimentului – unul hibrid, care va permite participarea atât offline, adică în sală, cât și online prin live streaming.

Numărul de bilete în sală este limitat, dar nu din cauza capacității sălii, ci a distanțării ca măsură de siguranță.

TEDxCluj are mai multe planuri tarifare, atât pentru prezență fizică în sală, cât și online prin live streaming. Prețurile sunt preferențiale pentru elevi și studenți, pentru a încuraja educația și dezvoltarea noilor generații, dar se oferă reduceri și pentru pentru cupluri, dată fiind tema evenimentului – Împreună.

Biletul pentru prezența la sală include cafeaua de bun venit, aperitive, gustări, apă și băuturi răcoritoare și masa de prânz. Poți achiziționa bilete de aici.

Așadar, ”Împreună” va reuni peste 25 de speakeri și performeri care, așa cum ne-au obișnuit evenimentele de tip TEDx, vor prezenta idei ce merită puse în practică.

Toți speakerii sunt acolo pentru a transmite o idee. Cât mai simplu, pe înțelesul tuturor, ca oricine să rămână cu ceva ce nu știa înainte, cu o conexiune pe care n-a format-o până atunci, cu o idee de spus mai departe sau de pus în practică de mâine.

Peste 10 de speakeri și performeri și-au anunțat prezența până acum, iar organizatorii cu siguranță încă au surprize pentru voi:

Răzvan Cherecheș – profesor universitar și directorul departamentului de sănătate publică la Universitatea Babeș-Bolyai cu o activitate intensă de comunicator în sănătate care ne dezvăluie ”the dark side of public health”.

Andi Moisescuproducător TV și familist convins care petrece cât de mult timp poate în compania familiei, al cărui poveste începe cam așa: ”Vindeam ziare la metrou, la Piața Romană, în încercarea de a aduna ceva bani pentru vacanța de vară, când am auzit că un radio local organizează un concurs de DJ”. Află continuarea la conferință.

Roberto Pătrășcanu – antreprenor social care va vorbi despre șantierele Habitat for Humanity, unde a cunoscut familiile partenere Habitat și unde a realizat pe deplin ce înseamnă căldura și siguranța unui cămin în viața lor.

Raluca Anton – psiholog care ne vorbește despre nevoia bazală de conectare și de siguranță emoțională în relațiile cu cei din jurul nostru.

Oana Rotariusupraviețuitoare Colectiv și omul care demonstrează că orice s-ar întâmpla, viața merge mai departe și încercările prin care treci devin, în cele din urmă, o motivație pentru a fi cea mai bună versiune a ta zi după zi.

– Timon Krausementalistul care și-a găsit iubirea vieții sale în magie, și care a publicat prima sa carte despre mindreading când avea doar 16 ani.

Mandy Hicksonpilot de avioane ultrarapide cu multe misiuni la activ în zone de război care transpune lecțiile de viață din cabina de pilotaj în contexte de management și leadership ca facilitator și coach de performanță umană.

Laurențiu Zloteanu, un artist care s-a vindecat pe sine prin artă. ”Despre ce înseamnă un consum de droguri, metodic, timp de 10 ani de zile, dar mai ales despre ieșirea din labirintul dependenței în realitatea societății românești” ne va împărtăși în cadrul conferinței”.

László RAKOSY, profesor universitar și autorul unei cărți de o inestimabilă valoare documentară despre fluturii din România, este convins că împreună putem încă salva și proteja mediul care este încă atât de bun cu noi, oamenii.

Dragoș Stanca, expert media și antreprenor tech, pasionat de jurnalism și transformare digitală. O cariera dedicata oamenilor, pentru informarea corectă a acestora, Dragoș a fost reporter, redactor, apoi redactor-șef de radio și de ziar local, realizator de talk-show radio și TV, în prezent antreprenor cu focus pe digital și tehnologie.

Alți speakeri vor fi anunțați curând.

Așadar de ce să vii la conferința TEDx Cluj?

Cunoști persoane extraordinare, la fel de pasionate și interesate ca tine de a crește și de a învăța, afli idei creative, vizionare, care se pot transforma în momente veritabile de EUREKA, și nu în ultimul rând pentru inspirație, motivație și o experiență de socializare energizantă și unică.

Dacă încă nu ți-e foarte clar ce înseamnă TED și TEDx, TEDxCluj a pregătit un articol care te va lămuri cu siguranță.

Și pentru că vrem să te bucuri din plin de această experiență, îți oferim prin cardul Blitz VIP:
20% la biletele Offline – valabil la bilete Regular, Combo, Late Bird – în sală
30% la biletele Online – valabil la bilete Regular, Combo – în online.

 


4 martie 2021

19:41:45