Caro Vintage Club: relaxare și răsfăț culinar

24 iulie 2020

13:17:33

Caro Vintage Club este o invitație la relaxare, explorare și răsfăț culinar într-un mediu inedit și captivant, situat în centrul orașului Cluj-Napoca, la intrare în Piața Muzeului. Acolo vei găsi o experiență completă de petrecere a unor momente plăcute, începând de la primele ore ale dimineții și sfârșind la ore la fel de matinale.

După această perioadă care și-a pus amprenta asupra tuturor, avem cu toții nevoie de mici evadări cotidiene, de momente de respiro. Restricțiile de deplasare și izolarea ne-au forțat pe toți să renunțăm la micile plăceri zilnice, cum ar fi o cafea pe terasă, o plimbare prin centrul vechi, o gustare delicioasă ori o seară în compania prietenilor și apropiaților.

Toate acestea făceau parte din obiceiurile noastre zilnice, erau lucrurile frumoase pe care le aveam în comun și ne apropiau unii de ceilalți. Iar ideea de a ne simți din nou apropiați, de a ne regăsi în locuri dragi nouă, de care poate ne leagă amintiri a unor seri plăcute de vară, cu conversații animate și preparate inedite, cocktailuri imaginative și muzică potrivită, ne oferă o stare de bine!

Există anumite locuri cu o atracție specială, față de care simțim un sentiment de familiaritate, de relaxare, de confort. Unele locuri sunt adevărate oaze de relaxare în inima aglomerației, iar Caro Vintage Club este unul dintre ele.

Pentru cei matinali, care sunt în drum spre birou, au o delicioasă cafea pregătită de barista specializați! Cafea făcută din diferite sortimente cu tehnici deosebite de prăjire și preparare, în așa fel încât să asigure un început energic de dimineață. În plus, ai parte și de niște preparate delicioase pentru un mic dejun tipic urban.

Pauza de prânz nu trebuie să fie pe fugă, ci este cel mai bine savurată pe o terasă largă și încăpătoare, ferită de razele soarelui. Și unde altundeva dacă nu la partenerul nostru, Caro Vintage Club, pe terasă? Acolo poți savura preparate ușoare, salate, paste, precum și specialități internaționale, alături de cocktailuri răcoritoare. Toate într-unul din cele mai fermecătoare colțuri ale orașului.

Dacă orele de lucru s-au prelungit, Caro Vintage Club te așteaptă pentru momente de relaxare după muncă, împreună cu colegii de serviciu ori prietenii. De ce? Să vă bucurați împreună de finalul unei zile fructuoase lângă o băutură fină. E momentul pentru o pauză binemeritată, pentru o cină cu preparate surprinzătoare, alături de care personalul lor specializat îți poate recomanda cele mai potrivite băuturi.

Pentru cei ce vor să guste savori orientale, care să îi transporte într-o atmosferă de vacanță exotică, la Caro Vintage Club găsești gustul autentic și aromat de narghilea. Poți alege dintr-o vastă paletă de arome, de la cele clasice până la cele mai surprinzătoare, pentru o experiență completă.

 

Posesorii cardului Blitz VIP beneficiază de reduceri de până la 100% la Caro Vintage Club:

– 20% discount pentru mancarea si bautura servita in restaurant (acesta nu se cumuleza cu alte oferte aflate in promotie)

– intrare libera la toate party-urile.

Aici găsești mai multe informații despre parteneriatul Blitz VIP – Caro Vintage Club.


24 iulie 2020

13:17:33