Blitz a fost nominalizat la Game of Tribes, ediția 2016! Votează-ne și tu!

4 octombrie 2016

10:38:37

Game of Tribes, singurul eveniment din Cluj-Napoca în cadrul căruia publicul clujean propune campaniile de marketing locale și brandurile a la Cluj care merită să fie recompensate și premiate, este la a doua ediție. În perioada 9-22 septembrie, clujenii și-au nominalizat favoriții pe site-ul evenimentului www.got.marketing-tribe.ro, urmând ca până în 8 octombrie să îi și voteze. Compania Blitz a fost nominalizată la două categorii: Blitz Imobiliare – brand a la Cluj și Blitz VIP – campanie out of the box!

Game of Tribes este un proiect marca International Advertising Association Young Professionals Cluj care își propune să susțină Marcom-ul clujean, prin recompensarea companiilor și a campaniilor de marketing locale, care au un impact benefic asupra comunității clujene. În cadrul acestui proiect, publicul clujean propune cele mai bune branduri și campanii de promovare din Cluj, iar ulterior, tot publicul votează pentru desemnarea câștigătorilor, împreună cu un juriu specializat.

“Suntem onorați să fim nominalizați la două din cele șase categorii propuse în acest an, alături de alte companii de succes, cu care se poate mândri Clujul.“ a declarat Cătălin Priscorniță, managerul general Blitz.

Blitz Imobiliare – brand a la Cluj
După câștigarea premiului de la Gala Profesioniștilor în Imobiliare care a avut loc în București, la începutul anului și la care Blitz a primit titlul de “cel mai puternic brand”, luna aceasta compania a fost nominalizată la categoria brand a la Cluj, din cadrul Game of Tribes.

“În mai puțin de 7 ani de la înființare am reușit să fim printre primele alegeri ale clujenilor în materie de imobiliare, fapt pentru care le mulțumim și le suntem recunoscători. Am luat în calcul fiecare feedback primit de la clienți și am venit mereu cu soluții care să le facă mai ușoară mutarea în nouă locuință. Fiecare nominalizare făcută și fiecare premiu câștigat ne motivează și ne responsabilizează în egală măsură.”, a afirmat Cătălin Priscorniță.

Cei care doresc ca Blitz Imobiliare să fie premiat la categoria brand a la Cluj, pot să voteze online pe pagina evenimentului www.got.marketing-tribe.ro, până în data de 8 octombrie.

Blitz VIP – campanie out of the box
În această categorie, organizatorii evenimentului Game of Tribes au oferit clujenilor detalii despre nominalizările la care se face referire: “campaniile inedite, care te-au făcut să spui: ce tareee!”. Printre acestea se număra și Blitz VIP, un proiect multidirecțional dezvoltat care își dorește fidelizarea rețelei de clienți Blitz și dezvoltarea unei comunități exclusiviste, a cărui acces îl reprezintă cardul Blitz VIP, cu care posesorii lui beneficiază de discounturi preferențiale la o gamă variată de produse și servicii ale unor companii de top, cunoscute pe plan local, național și internațional, din diverse domenii de activitate. Proiectul este menit să sporească încrederea și loialitatea membrilor comunității, atât față de brandul Blitz, cât și față de brandurile companiilor partenere.

“Datorită proiectului Blitz VIP am reușit să ne transformăm într-un partener social care creionează stilul de viață al membrilor comunității. Blitz VIP crește zilnic și toată forța acestuia este transpusă în fiecare posesor de card. Noi am materializat proiectul Blitz VIP, dar cei care i-au dat viață acestuia sunt cei care-l utilizează.”, a mărturisit Cătălin Priscorniță.

Votează-ne până pe 8 octombrie pe www.got.marketing-tribe.ro!
Sesiunea de votare a campaniilor favorite se desfășoară în perioada 23 septembrie – 8 octombrie 2016. În urma voturilor acordate de către clujeni și în urma unor puncte acordate de către un juriu specializat în domeniul marketingului și al comunicării, vor fi decernate premiile câștigătorilor. Fiecare categorie va avea câte un câștigător, anunțul făcându-se în data de 13 octombrie în cadrul Galei Game of Tribes ce va avea loc la Casino Cluj-Napoca.

Game of Tribes este organizat de International Advertising Association, asociația internațională a tinerilor profesioniști atrași de pasiunea comună pentru marketing și comunicare, din care fac parte peste 1.000 de membri în lumea întreagă.


4 octombrie 2016

10:38:37