accesorii auto bekahort

BeKa Hort – magazinul prieten al posesorilor de autovehicule

13 mai 2022

10:51:29

Te-ai dat de ceasul morții să găsești o cheie profesională cu care să scoți filtrul de ulei și nu ai știut de unde s-o iei? Sau te-a forțat vreodată o pană să tragi pe dreapta și să întrebi trecători dacă au, din întâmplare, un cric crocodil cu care să-ți poți ridica rulota de până în două tone?

Pentru astfel de situații când ești la kilometri distanță de primul ajutor specializat, e bine să te echipezi cu o trusă de accesorii auto și consumabile pentru mașina ta.

După o vizită la Beka Hort vei simți că-ți poți schimba de unul singur anvelopele, fără să mai aștepți serviciul de tractare. Ai nevoie doar de un cric auto, iar la Beka Hort ai toate tipurile de cricuri – cu manivelă, hidraulic și crocodil.

Sunt cu totul necesare și lanțurile de zăpadă, pe care la Beka le poți avea pentru orice tip de roți de diverse dimensiuni pentru autoturisme, autoutilitare sau camioane.

Tot aici vei găsi sisteme de iluminat pentru interiorul și exteriorul mașinii tale: becuri și proiectoare de ceață, care să-ți asigure vizibilitate perfectă pe orice anotimp, și în plus benzi led pentru iluminatul ambiental, lămpi de lucru, neoane, precum și sisteme de iluminat suplimentar pentru frâne.

Sau dacă într-un accident minor ți-a fost zgâriată mașina sau a sărit vopseaua de pe caroserie, aici găsești corector de zgârieturi cu vopsea transparentă, și corector sub formă de spray cu vopsea în diverse culori gri, neagră, roșie, argintie, decorativă alchidică lucioasă cu un timp rapid de uscare. În plus vopseaua dela Beka Hort protejează împotriva acizilor, frecării, coroziuni, și alunecării, conferind locului vopsit un tratament controlat.

Sau dacă vrei ca mașina ta să întoarcă toate privirile la semafor, ești pregătit să investești în accesorii pentru tuningul mașinii: filtre, folii pentru geamuri, ornamente pentru toba de eșapament sau spoilere, precum și apărători pentru bandouri. De asemenea, poți opta pentru echiparea mașinii tale cu un set de huse cu încălzire, răcire și masaj, covorașe inedite, vopsele sau stopuri care să îi redea autoturismului strălucirea de altădată.

În plus, aici vei găsi toate spray-urile și soluțiile pe care un iubitor de mașini trebuie să le aibă: de la sprayuri de curățare la spray-uri degresante, spray de ceară, de cauciuc, sau soluții de reparare rapidă a anvelopelor, siliconi de etanșare, și toată gama de lubrifianți.

Tot de aici ia-ți și sculele și echipamentele de urgență și securitate precum triunghiul reflectorizant, lampa de avertizare cu led, scaunul auto pentru copii, tester pentru scurgerea de gaze sau stingătorul de incendiu pe care să le ai mereu la drum, în portbagaj.

Beka Hort sunt pe piață de peste 20 ani, iar această longevitate le-a fost asigurată de calitatea produselor pe care le comercializează de la parteneri precum:

  • Stergatoare de Parbriz – ALCA, BLARIO, HEYNER GERMANY,
  • Odorizante – PERFECTO, INTENS, WUNDER-BAUM, IMAO, JEFF, CHUPA-CHUPS, MENTOS, INSENTI.
  • Becuri – VECTA, OSRAM, TRIFA.
  • Proiectoare – AJBA, WESEM si altele,
  • Accesorii Auto – AUTOMAX si KEGEL-BLAZUSIAK,
  • Capace roți – VERSACO și MICHELIN.

Poți comanda produsele direct pe site, iar comanda îți este livrată în termen de 24-72 de ore.
Ai transport și livrare zero la comenzi mai mari de 300 de lei!

În plus, dacă ești posesor de card Blitz VIP ai o reducere de 10% la fiecare comandă în toate magazinele Beka Hort din țară – Cluj-Napoca, București, Iași, Constanța, Brașov, Oradea, Craiova.
.


13 mai 2022

10:51:29