BDV.Bestauto – Rent a Car Cluj: confort și siguranța maximă!

8 octombrie 2020

07:53:20

BDV.Bestauto – Rent a Car Cluj îți prezintă una din cele mai flexibile soluții de închiriere de autoturisme pe termen scurt și mediu, perfect adaptate nevoilor tale. Atunci când ai un business în continuă mișcare tot ce trebuie să faci este o rezervare online în care să specifici: 

– Data la care vrei mașina.

– Dacă ai nevoie de o mașină cu tot cu șofer sau

– Dacă ai nevoie de un scaun auto pentru copil, un GPS, un detector radar sau un telefon cu minute incluse. 

Poți prelua mașina oricând și de oriunde, inclusiv din aeroportul din Cluj Napoca sau alte orașe – Târgu Mureș, Oradea, Sibiu, Bistrita, Satu Mare sau Baia Mare.

BDV.Bestauto – Rent a Car Cluj deține o flotă de peste 100 de autoturisme din care să-ți poți alege autovehiculul potrivit pentru perioada, destinația și bugetul tău.

Iată ultimele achiziții de la BDV.Bestauto – Rent a Car Cluj: 

A class model nou

Noul model A class de la BDV.Bestauto – Rent a Car Cluj este o mașină super elegantă, cu un design plăcut de tip ”wrap-around” cu multe inovații tehnologice încorporate la bord, cum ar fi sistemul de comandă vocală LINGUATRONIC (poți vorbi cu mașina) sau sistemul modern de siguranță. În situații de urgență sistemul de siguranță se activează  automat, adăugând astfel vigilența la reacția manuală a șoferului. O mașina perfectă atât pentru oraș, cât și pentru drum lung.  

GLA

Modelul GLA este cel mai mic SUV de la Mercedes-Benz, sau un A class dacă vrei, doar că ceva mai înalt și mai practic și cu un plus de veleități de mașină off-road. Îți oferă un spațiu interior generos și un portbagaj încăpător cu o capacitate de 453 de l ce poate fi deschis cu piciorul. Vei mai aprecia farurile led, senzorii de parcare și oglinzile retrovizoare rabatabile electric! Perfectă pentru o familie mai puțin numeroasă. 

GLC SUV

GLC SUV este o mașină cu un confort sporit care îți poate oferi siguranță maximă la volan. Are un spațiu interior generos și niște scaune ultra confortabile.  Sistemul de parcare cu cameră video încorporat care-ți oferă vizibilitate 360 de grade și sistemul inteligent de asistență la rulare te vor ajuta să ajungi întotdeauna relaxat la destinație.

GLC coupe

GLC Coupe îmbină confortul unui SUV și designul sportiv al unui coupe, oferind un spațiu generos, flexibilitate și confort. Alături de afișajul digital high-tech, călătoria la bordul acestei mașini va fi una fascinantă. 

C Class Coupe

Nefiind o mașină sportivă, are totuși veleitățile unei mașini sport, având toată puterea pe roțile din spate și o cutie automată cu 9 rapoarte, rafinată, care face ca mașina să fie foarte ușor de condus. Tot ce trebuie să faci este să ții mâinile pe volan și să fii atent la drum. Este perfectă pentru a face naveta zi de zi și ocazional cu familia. 

GLE 

Modelul GLE are tehnologia MBUX încorporată, care-ți poate memora melodiile preferate și traseul către casă. În plus, sistemul de asistență și de siguranță de ultimă generație îți va asigura un confort și o siguranță greu de egalat. Sistemul Mercedes-Benz Intelligent Drive încorporat îl transformă în cel mai bun partener de drum. 

Apelează la BDV.Bestauto – Rent a Car Cluj cu încredere și vei găsi soluția potrivită pentru tine dacă îți dorești o colaborare pe termen lung sau ai proiecte specifice, activități sezoniere sau evenimente care să necesite soluții eficiente de transport. 

Vezi AICI toate tipurile de mașini pe care le poți închiria.

Cu cardul Blitz VIP ai o reducere de 12% la toate serviciile de închiriere și transfer auto la BDV.Bestauto – Rent a Car Cluj.

 


8 octombrie 2020

07:53:20