BDV.Bestauto – închirieri auto la cel mai bun raport calitate/preț din Transilvania

22 noiembrie 2019

09:07:56

Clienții BDV.Bestauto pot să aleagă din cele 58 de autoturisme din parcul auto al companiei de închirieri. Sunt prezente mărci cunoscute din clasele mici, compacte sau de lux, incluzând: Audi, BMW, Ford, Opel, Hyundai, Peugeot, Seat, Fiat, Renault. Compania oferă clienților preluarea gratuită din orice punct al orașului Cluj-Napoca.

BDV.Bestauto se adresează și clienților din alte orașe precum Târgu Mureș, Oradea, Sibiu, Bistrița, Satu-Mare sau Baia Mare. De asemenea, compania le oferă clienților servicii de închiriere auto cu șofer pentru diferite evenimente sau delegații. De asemenea, clienții pot opta (contra cost) pentru scaun auto copil, GPS, detector de radar sau telefon mobil cu minute incluse.

Pentru a veni cât mai mult în întâmpinarea nevoilor clienților, BDV.Bestauto a creat serviciul de închirieri auto de la Aeroport. Clienții pot să opteze pentru serviciul cu sau fără șofer.

Iată care sunt câteva dintre avantajele serviciului de închirieri auto Aeroport cu Șofer:

  • Scăpați de grija locurilor de parcare;
  • Nu acumulați oboseală din cauza condusului;
  • Nu acumulați nervi din cauza traficului;
  • Va relaxați pe tot parcursul călătoriei;
  • Confort sporit.

Locațiile pentru închiriere auto din Aeroport sunt: Aeroport Cluj – Napoca, Aeroport Târgu Mureș, Aeroport Oradea și Aeroport Sibiu.


22 noiembrie 2019

09:07:56