ATLETIC MED este într-o dezvoltare continuă.

1 aprilie 2019

11:23:02

Găzduiesc cursuri care îi ajută să își perfecționeze echipa, iar lucrurile învățate să le folosească în folosul pacienților lor.

Sunt implicați în parteneriate cu cluburi sportive pe care îi ajută să obțină performanță maximă și să prevină accidentările, printre care amintim:

• Clubul de Triathlon Team Cluj, un sport complex în care accidentările survin în urma trecerii rapide de la alergat la înot și bicicleta.

• Clubul de Karate C.S. Voința Cluj, de unde campioana mondială Colceriu Tamara și campioana europeană Daria au ales să facă recuperarea cu ATLETIC MED.

• Îmbunătățesc funcțiile rapid și în siguranță și sportivilor de la Academia de fotbal clujeană.

• Sunt alături de maratonistul Vlad Crișan Pop în cursa lui la 6633 Arctic Ultra pentru Magicamp, o fundație care sprijină obținerea unor burse pentru 100 de copii cu afecțiuni oncologice.
Pentru că Vlad să parcurgă cu brio cei 193 km, are nevoie de un corp sănătos. ATLETIC MED îl ajută să prevină accidentările învățându-l atât mișcările corecte din punct de vedere biomecanic și funcțional cât și refacerea după efort.

~Atunci când pasiunea întâlnește motivația, se naște performanță~

De anul acesta doresc să implementeze în grădinițe proiectul ATLETIC KIDS, proiect în care kinetoterapeuții centrului de recuperare merg în grădinițe și lucrează activ cu copiii după o evaluare psiho-motrică făcută acestora.
Problemele apărute frecvent la aceștia sunt de statica vertebrală, picior plat, postură, deficite de coordonare.
Programul este menit să corecteze aceste posturi deficitare, să prevină probleme de statică vertebrală și să îmbunătățească dezvoltarea copiilor într-un mod armonios.


1 aprilie 2019

11:23:02