Asigură-ți viitorul și îndeplinirea visurilor alături de partenerii financiari Blitz VIP. Au reduceri substanțiale pentru comunitate

19 octombrie 2018

02:42:48

Blitz VIP este un proiect inovativ, materializat printr-un card de reduceri consistente de până la 100%, care îți oferă acces într-o comunitate exclusivistă formată din brand-uri recunoscute la nivel local, național și internațional.

În cadrul comunității formate din sute de brand-uri găsești zeci de servicii la care ai reduceri substanțiale numai prin cardul Blitz VIP.

Companii care te ajută să te muți, să-ți decorezi casa sau grădina, să le menții curate, să-ți îngrijești mașina, să-ți petreci timpul liber în mod plăcut sau să ai grijă de tine și de familia ta sunt doar câteva exemple.

În acest articol îți prezentăm partenerii Blitz VIP din categoria Asigurări și servicii financiare, care îți vor fi acolo în momentele importante și îți pot asigura un viitor mai confortabil ori îndeplinirea planurilor și a visurilor. Mai mult, au reduceri substanțiale pentru toți posesorii de card Blitz VIP. Vezi mai jos detalii.

Allianz Țiriac: partener de încredere în domeniul protecției și planificării financiare, de peste 20 de ani, garantează clienților siguranța și echilibrul financiar în momentele cele mai importante prin dezvoltarea unor produse și servicii accesibile oricând și de oriunde.
• 20% discount la asigurarea de călătorie Voiaj
• 15% discount la asigurările de locuință și conținut Armonia / Armonia Plus
• 5% discount la asigurarea CASCO

BRD: cea de-a doua bancă din România după totalul activelor, are 2,2 milioane clienți. La nivelul județului Cluj, rețeaua BRD este compusă din 40 de unități, din care 2 cu program prelungit și 62 de bancomate.
• 50% discount la comisionul de administrare anuală în primul an pentru cardurile de debit și credit GOLD BRD în lei și euro (MASTERCARD și VISA)
• 50% discount la comisionul de administrare anuală în primul an pentru cardurile de debit PLATINUM în lei și euro
• 50% discount la comisionul de acordare a celui mai nou credit BRD – La Casa Mea – detalii aici.
• 30% discount la comisionul de acordare pentru creditul Habitat cu dobândă indexabilă

BRK Financial Group: prima și până în prezent singura societate de servicii de investiții financiare listată la Bursa de Valori București, la categoria Premium și primul broker local de retail care a listat la aceeași bursă produse structurate: certificatele Turbo long și short, cu activ suport indicele Dow Jones Industrial Average și indicele EURO STOXX50.
• 50% discount la comisionul de tranzacționare pe piața internă, în prima lună

Groupama Asigurări: unul dintre liderii pieței de profil din România, oferă produse și servicii simple și flexibile, adaptate nevoilor clienților, asigurându-le continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute.
• 25% discount pentru asigurările de călătorie în străinătate – turistice sau cele de muncă și afaceri
• 15% – 20% discount pentru asigurările de locuință facultative
• 10% – 40% discount pentru asigurările CASCO

MBI: singura companie independentă de orice ofertant de produs în domeniul financiar, cu 25 de ani de experiență.
• 50% discount la taxele contractuale inițiale – valabil pentru întreaga perioadă de valabilitate a contractului
• până la 30% discount la portofoliul complet de produse de asigurare dedicate persoanelor fizice și/sau juridice – peste 676 de produse de asigurare în portofoliu: auto, bunuri, răspunderi, călătorii, asigurări de risc, asigurări de viață, asigurări de sănătate etc.
• până la 30% discount la portofoliu complet de produse de creditare: produse bancare a 9 bănci în portofoliu, 4 IFN-uri și 6 societăți de leasing; credite de nevoi personale, ipotecare, imobiliare – achiziție sau construcție, linii de credit, credit de dezvoltare, finanțare pentru proiecte etc.
• până la 30% discount la portofoliu complet de Pensii Private: pensii private obligatorii și/sau pensii private facultative dedicate persoanelor fizice și/sau juridice
• până la 30% discount la portofoliu de Investiție pentru fond de fonduri cu risc temperat și performanță cu garanții

Poți obține cardul Blitz VIP chiar aici.


19 octombrie 2018

02:42:48