AlVento Bistro – o experiență gastronomică la standarde înalte

6 mai 2019

11:14:31

Alvento Bistro este locul unde puteți savura preparate italiene pregătite cu grijă și atenție din ingrediente atent alese.

Veți trăi o experiență gastronomică la standarde înalte, gustând din meniul construit de echipa de bucătari.

Dacă apreciați cel mai cunoscut preparat al bucătăriei italiene, pizza, atunci veți fi încântat de cea mai nouă atracție de la AlVento Bistro, pizza în cuptor cu lemne. Puteți alege dintr-un meniu divers, alcătuit pentru toate gusturile. Și alte preparate cu specific italian vă așteptă să vă încânte simțurile: paste, lasagna, salate sau deserturi.

Deja un eveniment consacrat organizat de Alvento Bistro, Chef’s Table, vă dă ocazia să experimentați live prepararea unui întreg meniu italian cu ingrediente specifice.

Dacă sunteți în căutarea unei locații deosebite pentru evenimentul dvs. , AlVento Bistro poate să fie cea mai bună alegere. Un spațiu intim, cochet, care vă aduce strălucire oricărui eveniment. Bucătari consacrați se vor asigura că partea gastronomică a evenimentul va fi una deosebită. Salonul Alvento s-a deschis din dragoste și pasiune pentru bucătărie. Este locul potrivit pentru a celebra un moment frumos din viata ta.

Reduceri pentru posesorii cardului Blitz VIP:

  • 10% discount la orice consumație până în 150 lei
  • 15% discount la orice consumație mai mare de 150 lei
  • pentru zile de naștere: 1 pahar de prosseco pentru fiecare invitat sau câte 1 shot de dulce pentru petrecerile care se organizează cu rezervare anterioară (la alegere)
  • 5% discount pentru evenimente (petreceri corporate, botezuri, nunți, mese private) în salonul Alvento (disponibilitate de 65 – 80 persoame, în funcție de aranjarea sălii cu sau fără loc de dans)
  • între 5 – 10% discount pentru catering – petreceri organizate "la tine acasă sau la firma"

 


6 mai 2019

11:14:31