Ai grijă de zâmbetul tău împreună cu Dentocalm

15 octombrie 2018

12:39:14

Trăim într-un prezent în care imaginea noastră este în top, ne dorim să arătăm cât mai bine, într-un timp cât mai scurt. Unul dintre cele mai importante detalii care ne ajută să obținem ce ne dorim este un zâmbet alb, strălucitor, deoarece zâmbetul este unul din principalele lucruri pe care le observăm la un prim contact.

Cum ajungem la acest zâmbet strălucitor?

Prin estetica dentară!

Estetica dentară reprezintă orice tratament care are ca rezultat cosmetizarea arcadelor dentare și obținerea unui zâmbet cât mai plăcut și atrăgător. Estetica dentară cuprinde tehnici și proceduri din mai multe specialități stomatologice care au toate scopul de a îmbunătăți aspectul arcadelor dentare și/sau a gingiilor și țesuturilor moi din cavitatea bucală. Scopul esteticii dentare este de a reface sau de a îmbunătăți zâmbetul pacientului.

 

Clinica Stomatologică Dentocalm îți prezintă următoarele servicii:

– Albire dentară
– Fațete ceramice
– Onlay
– Inlay
– Aparat dentar

Servicii prin care poți să ajungi la acel zâmbet mult dorit, care să te ajute să ai mereu încredere în tine.

Conceptul creat pentru clinica Dentocalm este acela de a îmbina într-un mod unic buna dispoziție și profesionalismul. Echipa este formată din 9 medici specializați.

Clinica se află pe Calea Turzii, nr. 7 și este dotată cu aparatură și tehnologie de ultimă generație și 3 cabinete cu vedere către centrul orașului. La Dentocalm se folosește tehnologia modernă PRGF®-Endoret® pentru vindecarea și refacerea țesuturilor iar tratamentele sunt realizate la microscop pentru o mai mare precizie și rezultate de cea mai bună calitate.

Și mai avem o veste bună pentru tine: prin cardul BLITZ VIP ai până la 100% reducere.


15 octombrie 2018

12:39:14