tapiterii curate

Ai grijă de interiorul mașinii tale cu Tapițerii Curate

16 iulie 2021

09:03:15

Îți cumperi o mașină la mâna a doua și vrei să-i faci o igienizare de interior completă înainte de a o face a ta?

Sau a trecut ceva timp de când ai cumpărat-o, și a dobândit de-a lungul timpului acea patină a timpului pe care ai dori-o ștearsă – pete greu de scos sau un miros persistent? Cum scoți mirosurile de animale, tutun sau transpirație din tapițeria mașinii tale?

Dă un refresh mașinii tale cu firma Tapițerii Curate, care îți pot face mașina să arate ca nouă ca tu să te poți îndrăgosti din nou de ea, în plus, te pot ajuta să o menții curată pentru mult timp. Tratată cu soluțiile potrivite tapițeria ta va dezvolta în timp rezistență la uzură, decolorare, grăsimi sau apă.

Îți poți duce mașina periodic la ei sau îți poți face abonament de întreținere a interiorului mașinii tale pe o perioadă de 6 luni.

La fiecare pachet ai inclus bonus un pachet de detailing interior SPA în valoare de până la 1400 de lei, adică primești un pachet în plus de întreținere gratuit. Dacă ai un mic parc auto al companiei tale sau ai mai multe mașini în familie, aceste abonamente îți vor menține mașinile curate mereu, beneficiind în plus de gratuități.

Așadar, ce presupune un detailing interior SPA complet?

  • Aspirare

Interiorul mașinii se aspiră complet cu un aspirator profesional și totodată se pregătesc suprafețele textile pentru pașii următori – eventual se freacă cu perii speciale sau se suflă cu ajutorul pistolului cu aer comprimat în locurile greu accesibile.

  • Curățarea petelor

Cu agenți de curățare corespunzători se indeparteaza murdăria, depunerile grase, mirosul de tutun și orice pată de pe mocheta, plafon, bord, fețe de uși, volan sau tapiterie.

  • Șamponare și curățare a suprafețelor textile și curățarea covorașelor de cauciuc

La acest pas se șamponează si se pre-limpezește întreaga suprafață textilă a mașinii, curatarea fiind realizată cu ajutorul mașinilor speciale. La final de etapă se curăță manual covorașele cu aparate de spălat cu presiune și degresanți.

  • Limpezire

Cu ajutorul aspiratorului injecție-extracție, se limpezește interiorul mașinii de detergentul de curatare a tapiteriei împreună cu reziduurile îndepărtate de acesta.

  • Uscare

Uscarea rapidă a tapiteriei previne apariția mirosurilor neplăcute care pot apărea în timpul uscării. Detergenții profesionali cu uscare rapidă folosiți scurtează timpul de uscare cu pana la 70% etapa de uscare, comparativ cu produsele conventionale de curățare. Suplimentar se poate folosi uscătorul profesional.

  • Aplicarea dressing-ului de interior

Pentru a asigura o viață mai lungă suprafețelor textile se aplică o protecție specială care se comportă ca un scut împotriva murdăriei cu efecte pe termen lung.

  • Tratament special pentru piele

In timp, pielea sau imitația de piele poate suferi fisuri din cauza deshidratării, pierzându-și totodată elasticitatea. Pentru a remedia aceste efecte, se folosește curățători speciali și tratamente cu substanțe active ce redau pielii elasticitatea și aspectul proaspăt și curat.

  • Igienizarea instalației climatizare

La final se igienizează instalația de climatizare, care din cauza prafului, umezelii și a uzurii filtrelor se poate transforma într-un focar de bacterii și microbi. E important pentru sănătatea ta și a pasagerilor tăi, să-l igienizezi periodic.

Curățarea acestuia se face cu un agent special de tip spray aerosol care este pulverizat de-a lungul tubulaturii de ventilatie a mașinii și elimină particulele nocive, aerosolii inofensivi plasați în instalație vor împiedica dezvoltarea bacteriilor și a mucegaiului pe  viitor.

Mergi la Tapițerii Curate unde mașina ta va primi un tratament special SPA. În plus, tot aici, îți pot fi îndepărtate și zgârieturile de pe mașină cu o mașină specială de polish, substanțe de protecție polish și ceară auto și multe altele.

Așadar, ai 3 opțiuni de abonamente Family 5+ (dacă ai între 5 și 9 mașini), Business 10+ (dacă ai între 10 și 19 mașini) și Business 20+ (ai peste 20 de mașini).

Vestea bună pentru tine, este că un card de reduceri Blitz VIP te poate ajuta să obții o serie de discounturi:

  • – Igienizare climă auto 20%
  • – Detailing interior (pachetele Silver, Gold, Platinum) 10%
  • – Polish caroserie 10%

 


16 iulie 2021

09:03:15